Reviews

Jeffrey

Beste rijschool ooit. Ik was bang geworden om auto te rijden door mijn oude rijinstructeur. Ik ben toen naar rijschool nieuwenburg gegaan en daar ben ik door Joost nieuwenburg zo goed ontvangen en die heeft mij van de angst van het auto rijden afgeholpen. Er is altijd tegen mij gezegt dat ik nooit mijn rijbewijs zou halen en dat ik niet kon rijden. totdat ik bij rijschool nieuwenburg ontvangen werd en een proefles had genomen. Hun melde mij dat ik goed kon rijden en dat ik nog maar een paar lessen nodig had om mijn examen te mogen doen. En jahoor dat hebben ze waar gemaakt. Paar lessen later zat ik in de auto met Joost en de examinator en heb ik mijn rijbewijs gehaald!

Ik ben jullie echt dankbaar dat ik nu al meer dan een jaar vrij aan het rond rijden ben in mijn eigen auto❤

Dankjewel rijschool nieuwenburg
Voor mij zijn jullie de beste ❤❤❤

Dilara

Ondanks dat mijn tussentijdse toets niet helemaal lekker ging door mijn zenuwen heeft Joost mij enorm van me zenuwen afgeholpen en mij gerustgesteld, hierdoor toch in een keer geslaagd voor mijn praktijk! Harstikke fijne ervaring gehad doordat alles vanaf het begin af aan al heel duidelijk werd uitgelegd :)

Quincy

Ik heb mij altijd op mijn gemak gevoelt tijdens de rijles bij Joost en bij Jet. Ze geven goede en ook gezellige rijlessen. Ondanks dat ik zei dat ik voor mijn 50e nooit mijn rijbewijs zou gaan halen, heeft Joost mij in 18 rijlessen naar mijn rijbewijs geholpen.

Jos

Geweldige tijd gehad super gezellig en leerzaam.